HTML

Geo blogja (régi)

Friss topikok

A menekült - szörnyeteg?

2015.09.10. 14:44 Geo_

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geo2.blog.hu/api/trackback/id/tr898248040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virág elvtárs s.k. 2015.09.10. 15:10:14

Csak ha nem tartja be a törvényeket. Úgy látszik nekünk a rosszabb fajtából jutott.

199664 2015.09.10. 15:48:02

Nem,Geo,nem szörnyeteg! Csak olyan vírus,amely a legyengült,immunhiányos szervezetben válik azzá!! Mi pedig "immunológiailag" ,azaz gazdaságilag,szociálisan ,meg országilag összetartás címén le vagyunk gyengülve! Ha ezek a regisztrálatlan,hivatlan tömegek saját üzetett akaratukból,akár eu-s kvótaként végig-sáskajárnak rajtunk,akkor utánuk csak a puszta föld marad!!

199664 2015.09.10. 15:48:50

Jobb esetben!!

320591 2015.09.10. 15:58:55

Pietnik! Respekt! +++++

12347 2015.09.10. 16:09:06

1. Lehet, hogy a magyar törvényekről nem - csak a genfiekről hallott 2. Bulgária (a legszegényebb EU-tag) a 79. a listán https://hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1gok_egy_f%C5%91re_jut%C3%B3_GDP_szerinti_list%C3%A1ja_(nomin%C3%A1lis) Állítólag van egy európai értékrend, a jobboldal a keresztény., a baloldal az egyenlőségi/szolidaritási elveket érti alatta.

Virág elvtárs s.k. 2015.09.10. 16:37:01

Na már bocsánat, ha Genfben úgy viselkedne, mint itt, nem hogy letelepedni nem engednék, de úgy fenékbe rúgnák, hogy éhenhalna a levegőben. Genfben vagy Észak-Olaszországban eldobna egy csikket, akkora büntetést kapna, amit a legújabb kommunikációs eszközének eladásából sem tudna kifizetni. http://pannonrtv.com/web/wp-content/uploads/2015/08/menekultek1-300x196.jpg ...vagy ők is csak velünk ilyen szigorúak?

121595 2015.09.10. 16:58:43

Egyenként megbüntetnék, de ezres tömeggel már nem tud mit kezdeni. És szépen kiáradnak szerte Európában.

12347 2015.09.10. 19:42:15

6. Virág elvtárs s.k. (látogató) Nem csak a rajz, de a fogalmazásom is becsapós, ez utóbbi nem szándékos: a genfi konvencióra utaltam volna. (Nem ez volt a szándékom, de így kezdelek megismerni: keresztény nem vagy, baloldali nem vagy, liberális sem vagy. De mondom, nem volt ilyen célom.)

337519 2015.09.10. 21:03:42

Ez a vírus- metafora rosszul esik tőled, pietnik. Tőled különösen. Szörnyetegként azok viselkednek, akik ezt a titulust rá akarják ruházni olyan emberekre, akiknek a többsége a létét menti, s akikről látatlanban olyan kinyilatkoztatásokat tesznek, amelyet kulturált ember még gondolatban sem engedne meg magának.

punky 2015.09.11. 00:41:45

Nem értem a rajzot. Én egy szép nőt látok, aki jobbra fordítja csinos pofiját. Szőrmesapkában. Gondolom, mást is kellene látnom, ugye?

199664 2015.09.11. 07:24:18

Nyírfa! A "szörnyeteg" talán kissé erős,de ,szerintem, a metafora ül!! Sokra megyünk a részvétünkkel, a támogatásunkkal,ha a migráns-áradat kezelhetetlensége folytán az amúgy is a tönk szélén álló ország teljesen széthullik! Ez amolyan vak vezet világtalant,amelyben mi a teljesen vak szerepét kaptuk! A migránsoknak vannak céljaik,amit tűzön-vizen keresztülvisznek,nekünk pedig nem marad más,mint a letaposott föld,meg a világ megvetése,mert megpróbáltuk rendes mederbe terelni ezt a vállalhatatlan csapást!Sem anyagilag,sem erkölcsileg,sem politikailag nem vagyunk rá felkészülve,amit csak súlyosbít,hogy az ország vezetése kutyaütő módon kormányoz,már hosszú évek óta,megosztotta az ország népességét,népszerűsége a pokol fenekében,az ellenzéké ugyanúgy,és egymásnak ellentétes intézkedéskete tesznek,az ellenzék azért,hogy megszerezze a hatalmat, a kormány meg azért,hogy mentse a bőrét,és elfedje a migráció mögött tovább folytatódó,országrontó üzelmeit! Most mi azt istennyilát lehet mondani?!Ha rendes mederbe ,az ország rendjének (ha még van olyan egyáltalán,és ha nincs az igen nagy baj-ami látszik is!!)megfelelően akarjuk mederbe terelni,a migránsok lázadoznak,súlyosan megsértve a menekülőkre,migránsokra vonatkozó írott,és erkölcsi szabályokat!Ha nem teszünk semmit,akkor elmerülünk az áradatban,miközben szövetségeseink ránk verik a balhét,bennünket cikiznek! Keressd csak meg a riporternőre vonatkozó "másik" videót,amelyen az látszik,hogy nem gáncsolta el a menekülőt,hanem az a rendőrt kikerülő lendületében botlikmeg,és esik el!A riporter azóta munkanélküli,ráadásul a világ ránk acsarog!! A másik veszély pedig,és ezt a balradon megtalálhatod,hogy az egyik menekülőket szállító hajón rengeteg fegyvert találtak,lőszerrel együtt a görög hatóságok,de erről minden média hallgat! Szóval ,felfordult a világ,a tehén b... a bikát,és mi csak forgolódunk,és mások politikai ,világhatalmi törekvéseinek a levét isszuk! Persze,ebben nagy szerepe van annak,.hogy 26 éve nem tudjuk,hogy hányadán állunk,kik vezetnek bennünklet,milyen céllal,és kinek az instrukcióinak az alapján!Csak nem ennek hátterében közeleg egy amerikai harcikocsi-konvoj Csehországon és Szlovákián keresztül hozzánk?!

199664 2015.09.11. 07:53:11

Nyírfa! Olyan érzésem is van,hogy úgy néz ki,mintha a kórházban az orvosok egy hiperaktív,mániákusan rohangáló beteg ápolását egy súlyos strókos betegre bizták volna!

336586 2015.09.11. 12:16:46

9. Nyírfa2 2015. 09. 10. 21:03 Te is csak a nacionalizmusban ismersz fel szörnyeteget, de még a globalista imperializmus szörnyeteg voltát se látod. Merjünk senkik lenni ebben az agyament világban.

337519 2015.09.11. 12:37:14

Pietnik, a migránsáradatnak oka van, a kezelhetetlenségének oka van, s amennyiben a mi országunk széthullik, abban a menekültügy csak katalizátorként vesz részt, nem okként. Teljesen egyet értek veled abban, hogy erre a világválságra - mert én az eseményeket az emberiség válságának a manifesztálódásaként látom - a magyar állam SEM készült fel politikailag, az erkölcsi alkalmatlansága pedig kirívó. Az ajánlásod nyomán elolvastam a balrad cikkét László Petráról, ha jól emlékszem , egyrészt helyteleníti az operatőrnő gyerekrugdosását, másrészt helyt ad a vádak alóli felmentésének egy, a rúgásokat cáfoló videó beiktatásával. Megjelent egy írás, Péterhez be is linkeltem, amely felveti az oroszok szerepét a menekültek Európába áramlásában, az utak pénzügyi finanszírozásával - mintegy ellentételezéseként az ukrajnai uniós beavatkozásoknak. Hogy mely terrorcsoportokat lát el fegyverrel, még kérdés, bár nem hiszem, hogy a titkosszolgálatok ne rendelkeznének a megfelelő bizonyítékokkal - csak hát a nagyhatalmi játszmákba annyi minden fér bele. Ennek a krízisnek nincs ártatlan szereplője, maguk a szírek sem azok. Ám minden tiszteletet megérdemelnek a mindenkori kivételek, azok, akik minden körülmények között élik és őrzik az emberi élet méltóságát. Számomra ők az abszolút minta, az emlékeztető, hogy mit jelent embernek lenni. Mándy Gábor mai posztjában megfogalmazott gondolataival értek egyet.

12347 2015.09.11. 13:53:34

Elég szomorú tapasztalatokat szereztem ezzel a poszttal - a cím elsősorban azokat vonzotta, akik az epéjükön akartak könnyíteni - s mintha csak punky vette volna észre, hogy ez a rajz nem egy szörnyeteget ábrázol. Nyírfa2-nek köszönöm a hozzászólásait!

199664 2015.09.11. 15:31:10

Geo! Ne gyere azzal,hogy az epénken akarunk könnyíteni! Egészen más az,amiről te beszélsz,és egészen más,amire nekem rálátásom van! Nem fogott el semmiféle harctéri idegesség,csak konstatltam azt,amit nyírfa is leír,miután engem megdorgált! Amit én gondolok az egészről ,annak semmi köze a humanitáriussághoz,csupán a puszta tényeket mondom! És itt találkozik a véleményünk nyírfáéval,bár azt nem tudom,hogy honnan vette,hogy ebben az oroszoknak,Putyinnak nagy szerepe lenne!! Nem tudom,hogy olvastok-e alternatív médiát,olyanokat,mint a bal-rad,új világtudat,világ helyzete blogspot,vagy az orosz híreket,stb! Ezért nem értem nyírfának a megjefgyzését,hogy mi a szerepe Putyinnak! a migrációban! Nem hinném,hogy ő indította volna el a migráns-áradatot Ukrajna miatt! Sokkal inkább az USA,és az annyira került megnevezésű,csupán az összeesküvés-elméletek szintjén megemlített háttérhatalom manipulálása az,amit én mögötte hiszek!! Valahogy úgy vagyok vele,hogy olvasom az itteni,semmitmondó híreket,olvasom az alternatív médiát,amely vastagon gyötrődik a z USA-val,a háttérhatalommal,belekever mindet a Fehér Sárkány társaságot,P2-es páholyt,Rockefellereket,Pike elméleteit,aztán Oroszország elleni "ukrajnai" hadjáratot,és még sok szálat,és az ember hajlamos legyinteni rá! Legyintünk is,és aztán a valóságban mégiscsak arra tendálnak a dolgok,hogy azért az alternatív média hazugságai,képzelgései válnak valóra,ha nem is mindíg úgy,ahogy azt bezengik!! Visszatérve a migránsokra! Az oroszok úgy próbálják elejét venni a migránsáradatnak,hogy megbeszélésre hívta anyugati hatalmakat,és egységes fellépésre szólít fel az iszlám állam ellen! Az mégiscsak feneség,hogy az IS azt állítja,hogy nem tőlük,hanem Asszad Szíriájából mennek az emberek!Ez érdekes,mert nyilvános kivégzéseket,Európa meghódításának terveit, a múlt örökségének pusztítását Asszad mérg ezidáig nem csinálta az IS-sel szemben! Amerika pedig máig segíti a mérsékelt lázadókat Szíriában!Felfegyverzi őket,és valahogy ezekkel a fegyverekkel azIS gyarapszik!! Ráadásul ott van egy orosz támaszpont,amire az amik foga nagyon fáj,illetve nem akarják ott látni az oroszokat!Csak azt nem tudom,hogy ők milyen jogon vannak ott!? Na,meg Oroszország körül az a többtucat támaszpont(van ám az száznál is több!!)a NATO-ba bevont volt szocialista államok,,meg a mindenhová bepofátlankodó amerikai hadgyakorlatok(talán ezekben az órákban éri el egy nekünk szánt USA tankoszlop a határainkat!!) Szóval vannak kérdések,és nekem kevésbé tűnik valószínünek az,hogy az orszok mérgeznék Európát!A TTIP alapján inkább ez amerikai métely! Másrészt pedig a rendszerváltás óta a magyar kormányok Amerika,és az USA csicskái!Amerikai,és Eu-s engedéllyel korrumpálódtak,és most ezzel a zsarolhatósággal azt teszik,amit az USA,és az EU diktál! Ez olyan,mint az olyan telefon,amelyen csak hallgató van!Nincs visszapofázás!! A migránsokkal nem tudunk mit kezdeni,legfeljebb zsebre dugott kézzel várjuk,hogy mikor vágják el a torkunkat!Mert minden megtörténhet!

12347 2015.09.11. 17:24:44

16. pietnik Megnézted a rajzot? Az nem akart az oroszokról, amerikaiakról beszélni. Az oroszoknak, az USA-nak egyaránt van szerepe a helyzet kialakításában: mindegyik támogatott olyan diktatúrákat, terroristákat, akik az ellenségük ellenségeként lépett fel. Az IS-t úgy lehetne elsöpörni - ha mindenki ezt tartaná elsődlegesnek. De az oroszoknak a támaszpontjuk, a törököknek a kurdok, a kurdoknak viszont - az USA pedig most éppen távol tartja magát, mivel jócskán megégette magát ebben a térségben. 89 előtt az oroszok diktáltak - a NATO-t és az EU-t pedig mi választottuk. Migránsok: ne azt várd, hogy mikor vágják el a torkodat, hanem adjál nekik segítséget, vizet, kaját. Ha majd orosz menekültek jönnek erre, akkor majd adj nekik is.

199664 2015.09.11. 18:12:36

GEO! Hogy világosabban láss! hidfo.ru/2015609/az-ellenzek-tiltakozik-az-amerikai-csapatok-atengedese-ellen/ Ez a cikk az Oroszország elleni agresszió előkészületei elleni osztrák(!!) ellenzéki fellépést mutatja,mígaz ugyaezen oldalon "Világpolitika" címszó alatatt,oldalt találsz Zeman csek elnök reagálásáról cikket,míg a lengyelek azt köveeleik,hogy a migránsok tömegeit irányítsák az USA nagykövetségek elé!Olvass el a cikkeket,és ne az orosz menekültekről viccelődj! Remélem,hogy az olvasás után más lesz a véleményed! Ha meg nem,azt a későbbiekben sajnálhatod majd!

199664 2015.09.11. 18:14:57

Ami pedig a migránsok ellátását illeti,ahhoz messze vagyok,de részemről semmi akadálya nem lenne,mert nem azt mondtam eddig sem,hogy dögöljenek meg! Az én véleményem az nem erre vonatkozott. De úgy látom,hogy sokan nem látjátok a fától az erdőt!!

12347 2015.09.11. 19:59:15

19. pietnik Ami pedig a migránsok ellátását illeti,ahhoz messze vagyok,de részemről semmi akadálya nem lenne,mert nem azt mondtam eddig sem,hogy dögöljenek meg! Ez a lényeg.

337519 2015.09.11. 21:18:29

15. Geo .
süti beállítások módosítása