HTML

Geo blogja (régi)

Friss topikok

A gonosz német sas és az ártatlan áldozat magyar Gábriel arkangyal

2014.02.11. 22:25 Geo_

Vendég blog - N.Tibor a szerző

Hogy is van ez? Volt a szuverén magyar állam idején a néhány kis zsidótörvény, na meg a csöpp, Kamenyec-Podolszkij (tudjuk, az idegenrendészetes), a pindurka mintegy százezernyi munkaszolgálatos. Hát istenem, mindenhol akadnak gondok.

Vendég blog - N.Tibor a szerző

Hogy is van ez? Volt a szuverén magyar állam idején a néhány kis zsidótörvény, na meg a csöpp, Kamenyec-Podolszkij (tudjuk, az idegenrendészetes), a pindurka mintegy százezernyi munkaszolgálatos. Hát istenem, mindenhol akadnak gondok.

Amikor azonban a csúnya német sas rászállt a magyar Gábriel arkangyalra, akkor az, hirtelen ártatlan áldozattá alakult. Annyira, hogy a szuverenitását elvesztő ártatlan áldozat regnáló magyar állam (csendőr, hivatalnok, polgármester) szomorúságában félmillió polgárát hetek alatt rátolta Auschwitzra. A gonosz német sas csak kapkodta a levegőt, mert 100000 emberrel számolt, az ártatlan áldozat (mondjuk el nagyon sokszor) magyar állam pedig lekötötte azt a vasúti kapacitást, ami a hadiszállításokra kellett volna. A nyáron aztán a jóságos kormányzó megmakacsolta magát, hogy „márpedig a pesti zsidók maradnak”. Na, ugye! Ilyen egy jó magyar szuverenitását vesztett kormányzó. Hogy közben milliók jöttek át az óceánon és szálltak partra, meg másik milliók áttörtek Kijevnél, meg ahol csak akartak? Ugyan már, nem ezért állították le a honfitársaik deportálását, csak ártatlan áldozat szívjóságból. Jött aztán az ostrom. Na, igen. Akadt egy-két zuglói nyilas ház, meg néhány Dunába lövető brigád, de akkor is a német sas volt a gonosz. Amikor pedig a Vörös Hadsereg Budapesten kiért a Dunához, akkor aztán példátlanul súlyosan csorbította az ártatlan áldozat magyar szuverenitást a gonosz német sas. Ezt az esetet írja le Ungvári Krisztián a cikkében:

"Schmidhuber (a gonosz német sas pesti főparancsnoka, NT.) legnagyobb hatású tette a VII. kerületi gettó megmentéséhez kötődik. Amikor Szalai Pál, a nyilaskeresztes párt rendőrségi összekötője megtudta, hogy a nyilasok merényletet terveznek a gettó ellen, őt kereste fel, mivel ekkor már Szalai számára is ismert volt - amint később a népbíróság előtt is megfogalmazta -: "Schmidhuber távol állt a náci tisztektől". Szalai tájékoztatta Schmidhubert az akcióról, amire ő parancsot adott katonáinak a gettó lezárására és megakadályozta a nyilas pogromot. Az egyik részt vevő SS-rendőrtisztet a helyszínen letartóztatta és német őrséget rendelt a gettóba."  /http://www.historia.hu/archivum/2006/0603ujvary.htm/

 

Az ártatlan áldozat regnáló magyar állam képviselői tehát, halált (szó szerint) megvető bátorsággal próbálták még zárásként mintegy 70000 magyar honfitársukat lemészárolni. Nem törődtek azzal, hogy az utca túlsó felén ott van a 2. és a 3. Ukrán Front, már látszik a szemük fehérje. Nem törődtek azzal, hogy egy ilyen közvetlen frontvonali mészárlásnak mi lenne a katonai következménye a harci erőkre, szervezettségre, logisztikára, stb. Őket csak a szuverén küldetéstudatuk vezérelte. Már nem akarták megvédeni a fővárost, csak zsidótlanítani. Hát ebben a szuverenitásban akadályozta meg a hivatalosan regnáló ártatlan áldozat magyar államot a gonosz német sas.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geo2.blog.hu/api/trackback/id/tr758247846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336586 2014.02.11. 22:53:56

Szóval te akár a németeket is véded, ha a magyarokba lehet rúgni. Pedig nagyon undorító már, hogy 2 generációt visszamutogatva bizonygatjátok a kollektív bünösséget.

csipkésszélű söralátét 2014.02.12. 07:33:52

1. Rossz a szövegértelmezésed.

Ntibor51 2014.02.12. 09:48:36

Kedves napos! Én nem a MAGYAROKRÓL beszéltem, hanem a MAGYAR ÁLLAMRÓL, szuverenitása ugyanis államoknak van, nem nemzeteknek. Magyar egyebek között én vagyok, meg az a 70000, akit le akartak ölni a gettóban, de nem vagyunk azonosak a Horthy-féle pancser, tömeggyilkos állammal. Aki ezt a különbséget nem érti ott egyéb mentális problémák is fennállnak. Az orbánista alapmese az, hogy a szegény jó magyar állam addig rendes volt, amíg szuverén volt, csak aztán lett itt csúnya világ, ahogyan a németek elvették a szuverenitását tőle. A bejegyzésemben arra utaltam, hogy volt azért itt még némi gond a szuverenitás idején is. A németek alatt pedig az éppen regnáló, szuverenitás nélküli magyar állam (a nyilasok) megpróbálta egy kicsit, legalább egy rövid időre visszaszerezni a szuverenitását és saját elhatározásból lemészárolni 70000 magyart (úgy is mint "belerúgni a magyarokba"). Na ebben a szuverenitás visszaszerzésben akadályozta meg őket egy (irgalom atyja ne hagyj el) német, szuverenitás elrabló tábornok. Egyébként akar a rosseb 2 generációt visszamutogatni. Az orbánista mantra kezdett erre ráhangolni. Hát akkor, ha harc, legyen harc. Kedves jó orbánista srácok! Ebből nem tudjátok kidumálni magatokat. Le kéne szállni erről a paciról, mást keresni.

69910 2014.02.12. 11:11:57

Az elhurcoltak között voltak nem zsidó magyarok is. Ellenállók, illegális kommunista sejtek tagjai, meg szociáldemokrata funkcionárusok is. A pécsi szociáldemokrata bányászok vezetőit, meg a város szociáldemokrata vezetőségét is elhurcolták Ausvitzba. Ketten élték túl. Az én egyik későbbi főnökömet, röplap szórás közben kapták el. Buchenwaldban kötött ki. Az éhhalál küszöbén volt már, amikor a harcoló csapatok odaértek. Vajon a németek nyomozták ki, fogták el őket? Nem, hanem a szuverén magyar politikai elhárítás. És adta át a németeknek a halálvonatokra.

110481 2014.02.12. 12:26:50

Azért a számokkal vigyázni kéne! Pl. elő kellene venni Izrael Állam főállamügyésze által összeállitott anyagot, a csatolt táblázatokkal együtt (Mo.-al 37 oldal foglalkozik), gondosan elolvasni, és utánna nekiülni a cikkirásnak. Persze a Ti szemetekkel a derék izraeli főállamügyész egy nyavajás nácimosdató!

336586 2014.02.12. 12:30:06

3. A szuverenitás csak mese. Úgy az állam, mint a nép esetében. A hatalom alapja a fegyver illetve a tulajdon. Teszek én az egész múltbeli szörnyüségre. Ugyanúgy, mint ahogy ti tesztek az összes egyéb népírtásra. Engem a mai szörnyüségek izgatnak, meg a jövöbeliek. Amikre ti szintén tesztek. A vízcsapból is ömlik az egyetlen, amire egyedül emlékezni szabad. Ráadásul még azt sem veszitek észre, hogy beálltatok ismét az Orbán álltal számotokra kijelölt pozicióba, így választások elött. Teljesen mindegy milyen ürüggyel, a magyarságot fikázzátok. Genetikailag, kultúrálisan, idegen érdekek mentén. Undorító.

12997 2014.02.12. 15:49:18

Hagyd már ezt az ócska dumát napos! Persze hogy teszel te mindenre. Bevauzol onnan a németek seggéből a dolgunkba te rohadtul nagy hazafi. Ekkora a te magyarságod ittt

12347 2014.02.13. 23:20:27

6. napos Szuverenitása lehet az egyénnek, csoportnak, államnak is. Ugyanakkor senki és semmi sem független a környezetétől - mert akkor lenne csak abszolút mértékben szuverén, ami elég könnyen belátható, hogy nonszensz. A mai szörnyűségeket csak a múltat értve értheted meg, s akkor tudod alakítani a jövőt, ha ebből valamit tanulsz is. Ha nem érted, hogy mi a különbség a "magyarság" és a magyar állam között - akkor még van hova vissza-tanulnod.
süti beállítások módosítása